Соковита та ароматна сонячна ягода, улюблена практично всіма, — це полуниця. Вона є найпопулярнішою садової культурою на Землі, яку вирощують скрізь, крім Австралії. Особливість полуниці в тому, що її насіння знаходяться не всередині, а зовні плода. Джерело вітаміну С, клітковини та флавоноїдів роблять її смачним засобом проти раку, хвороб серця, недокрів'ї.
Щоб зберегти природний смак і корисні речовини фруктів і ягід, зокрема, полуниці використовують сублімовану сушку. Процес відбувається у вакуумі при -80 С, що дозволяє створити натуральний смачний корисний сухофрукт без цукру і термічної обробки. А якщо залити сушену полуницю теплою водою, то ягоди стануть соковитими та ароматними, як свіжі. Щоб навіть взимку ласувати річним десертом потрібно замовити сухофрукт на сайті інтернет-магазину & laquo; iWAY ». Де реалізується як опт, так і роздріб українського продукту за найприємнішою ціною з доставкою.
Корисні властивості
Якими лікувальними якостями володіє сублімована ягода:
- антиоксидантними — для підняття імунітету, проти раку;
- надає допомогу при серцево-судинних патологіях;
- допоміжний засіб при лікуванні гіпертонії;
- виводить шлаки й токсини;
- нормалізує функції шлунково-кишкового тракту, печінки, сечостатевої системи;
- позитивно впливає на шкіру, очі, мозкову діяльність;
- заспокоює нервову систему.
Грунтуючись на відгуках в мережі, багато хто вважає полуницю афродизіаком. Купити солодку ягідку можна в магазині «iWAY» за доступною вартості і перевірити це самостійно. Дешево, смачно, корисно!
Застосування в кулінарії
Харчові переваги широкі:
- в десертах, морозиві, кремах, желе, шоколад;
- для приготування тортів, пирогів, цукерок;
- в каші, мюслі, гранола;
- в здобної випічки;
- в морси, соки, коктейлі.
Калорійність ягідок — 250 ккал.