Кущі з яскравими, солодкими й ароматними плодами, які були виявлені на Криті древніми римлянами в 3 столітті до н.е., — це малина. Зараз, лідером з вирощування ягід є Росія. За приємний смак і запах, а також за багатий вітамінний і мінеральний склад, її застосовують в кулінарії й медицині. Варення або чай з малиною — перший засіб від застуди, що знижує температуру і полегшує катаральні явища.
Щоб зберегти смакові, ароматичні та цілющі переваги, ягоди піддають процесу сублімації — щадить сушінні у вакуумі при -80 С. При цьому, з плодів віддаляється тільки волога, а форма, колір, смак, аромат і користь залишаються. Якщо суху ягоду залити водою — вона стане точно такий же, як свіжа. Щоб отримувати насолоду від натурального десерту навіть взимку можна купити будь-яку кількість продукту оптом чи вроздріб в інтернет-магазині «iWAY». Приємна ціна — гарантована.
Корисні якості для організму
В сублімованої малині присутні вітаміни А, С, В, ефірні масла, фолієва кислота, залізо, мідь, харчові волокна.
Цілющі властивості:
- бореться з простудними й вірусними захворюваннями;
- покращує діяльність шлунково-кишкового тракту;
- підтримує молодість і тонус шкіри;
- сприятливо діє на серце, мозок, бере участь в процесах кровотворення;
- відмінний антидепресант.
Смачну цілу сушену ягоду можна дешево замовити онлайн на сайті магазина. Вартість для оптових покупців буде нижче через безкоштовної доставки на замовлення від 400 грн.
Кулінарне застосування
Харчове використання сухофрукти:
- декорування шоколаду і домашніх цукерок;
- прикраса тортів, десертів, морозива;
- додавання в тісто для випічки, в креми, ганаш;
- начинка для пирогів, тістечок, цукерок, батончиків;
- добавка в кашу, мюслі, гранола;
- виробництво мармеладу, желе, варення;
- виготовлення алкогольних настоянок, лікерів, вин.
Калорійність — 46 ккал.